Natuurlijke batterij / accu

Enkele jaren geleden heb ik een uitvinding gedaan om een natuurlijke batterij / accu te maken en wil deze op de markt zetten. De batterij bestaat uit natuurlijke producten o.a. uit enzymen en glucose. Ik heb geld nodig voor het ontwikkelen van een prototype welke gemaakt wordt  door Cambridge universiteit en andere gerenommeerde universiteiten. Nu dat het milieu, ecologie en mensenrechten steeds meer onder de aandacht komen wil ik mijn maatschappelijke bijdrage leveren door middel van dit project en de projecten die hieruit voortvloeien.

We kunnen uit de basis uitvinding diverse toepassingen ontwikkelen. Bijvoorbeeld: batterijen / accu’s voor consumenten producten en voor de industrie. Deze natuurlijke batterij / accu kan in combinatie worden gebruikt met zonnecellen, wind en andere vormen van energie opwekking.

Op de basis vinding inhoudend batterij / accu en op de basis van de toepassingen op consumenten producten en op medische toepassingen is een internationaal patent verkregen. Uiteraard kunnen we per toepassing nog patenten toevoegen en hiermee de patenten met jaren verlengen.

Ook kan de basis uitvinding gebruikt worden voor diverse medische toepassingen, zoals: geïmplanteerde minuscule batterij voor pacemaker, stimuleren / activeren van zenuwen (brain) en spieren, suikerziekte, bestrijding van kankercellen en pijn.

Een aantal weetjes rondom batterijen welke ook interessant zijn.

Alleen in Nederland verzamelen we 7 voetbalvelden vol aan batterijen per jaar en dit aantal groeit met 5% per jaar.

Meeste batterijen worden verscheept naar derde wereld landen waar arme kinderen de batterijen kapot moeten slaan voor het recycle proces. Eén op de drie kinderen sterven binnen 3 jaar door de giftige stoffen die vrijkomen.

Meeste huidige batterijen kunnen niet verwerkt worden, helaas maar een percentage. De overige restafval komt in het milieu, o.a. in / op de grond, zee of in bunkers. Restafval wacht op betere tijden dat we dit misschien ooit wel kunnen verwerken.

Batterijen worden gemaakt uit olie (Shell) en wel alleen in Nederland worden voor batterijen 987 miljoen liter olie gebruikt en zorgen de batterijen voor enorme CO2 uitstoot van Titanic en wel 80  miljoen kilo per jaar ( alleen in Nederland).

Help mee deze vervuiling te stoppen en een nieuwe batterij te ontwikkelen. Stop de vervuiling en help mee om een nieuw, natuurlijke batterij / accu, in de wereld te zetten wat beter is voor milieu, de mensheid en toekomst.